Uw kraamverzorgster bij Wilcare

Bij deze wil ik mij voorstellen. Ik ben Wilma, 55 jaar oud, getrouwd en heb 3 onwijs lieve leuke kinderen. Ik ben geboren in Utrecht en heb jaren met  plezier in Bilthoven gewoond. Toen ik mijn man heb leren kennen ben ik verhuisd naar Noordwijkerhout. Daar hadden wij een transportbedrijf. In het bedrijf hielp ik veel, maar daarnaast heb ik veel op school geholpen bij mijn kinderen en ben ik oppasmoeder geweest. 

Nadat we uit Noordwijkerhout zijn verhuisd naar Nieuwe Wetering ben ik begonnen met mijn opleiding als kraamverzorgster. Nadat ik deze opleiding met succes heb voltooid ben ik begonnen als kraamverzorgster. Dit heb ik vanaf het begin al met heel veel passie, liefde en plezier gedaan. In het begin heb ik veel voor kraambureau’s gewerkt, maar de laatste jaren ben ik voor mijzelf begonnen. Dit ben ik gaan doen omdat ik het belangrijk vind dat er persoonlijke kraamzorg wordt gegeven op maat. Je vind mijn drijfveren onder het kopje kraamzorg. 

Naast kraamzorg heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en volg deze nog steeds om de nieuwste trends en regelgeving te volgen. Doordat ik breed geschoold ben kan ik tijdens de kraamzorg ook veel kennis overbrengen. Mocht u meer willen weten over deze onderwerpen dan kunt u dit vinden onder het kopje scholing.