Kraamzorg ervaringen

Maike:
Wilma is een fantastische kraamverzorgster. Kraamvrouw en baby zijn haar prioriteiten en zet alles in het werk om je lekker te verwennen in de week dat je dat zo goed kunt gebruiken. Nog meer kinderen in huis? Geen probleem een dolletje op z'n tijd maar ook structuur, Wilma draait haar hand daar niet voor om. Het is voor ons alweer één jaar geleden en ik kijk nog steeds met veel plezier terug op die ene week bij ons gezin.

Barbara:
Wilma is de beste kraamverzorgster die je je kunt wensen! Zij heeft ons heel lief en goed tweemaal geholpen! Door haar voelde ik mij zelfverzekerd en trots! Ze heeft een schat aan ervaring en is heel praktisch ingesteld. Verder kon ik ook echt genieten van haar ontbijtjes, voet massages en poetskunsten. Ik kan wel blijven doorgaan....

Dimitri, Elise, Leo En Jack:
Wij willen jou middels dir berichtje nogmaals enorm bedanken voor de steun die je voor ons bent geweest tijdens onze kraamtijd. Je stopt zoveel liefde in de werk ! En je jarenlange ervaring die je hebt, hebben ervoor gezorgd dat Leo en Jack in alle rust en met veel liefde zijn gestart. Het worden, en zijn het al, zulke lieve jongens. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en mocht er in de toekomst nog een kindje geboren worden...............we bellen je.

Femke, Peter, Thijmen en Emma:
Beste Wilma Ontzettend bedankt voor de goede zorgen en handige tips tijdens onze kraamtijd

Linda:
Beste Wilma, Mijn kraamtijd is voorbij gevlogen. Ik wil jou bij deze bedanken voor al jouw goede zorgen en het overdragen van jouw kennis

Lars, Suzanne, Zoe' en de kleine Julie:
Wat heb jij bijgedragenaan een onvergetelijke kraamtijd voor ons ! Je hartverwarmende woorden, je advies, je goede zorg voor Zoe' (en de leuke activiteiten) en tot slot je opgeruimdheid maken je tot een kraamverzorgster die we in ons hart hebben gesloten! Bedankt voor al je hulp !!!

Laura, Joost, Aymee, Serena, kleine Sjors en lelijke Hugo:
Lieve Wilma, Bedankt voor de goede zorgen de afgelopen week! Je bent me enorm tot steun geweest en wist goed om te gaan met mijn eigenwijze ideeen. Heerlijke kraamweek gehad !!