Ervaringen

Kim:
Was heel erg fijn dat we, ondanks dat mijn dochter eerst 2 weken in de couveuse heeft gelegen, toch nog een aantal dagen kraamzorg kregen. We waren erg tevreden over Wilma, ze heeft veel kennis en ons handigheidjes geleerd!

Roby:
Wilma kijkt echt naar wie ze voor zich heeft en past de zorg, in overleg, daarop aan. In ons geval was dat wat minder het huishouden maar heeft ze zich vooral bezig gehouden met zorg voor moeder, kind en vader. Alles was voor ons nieuw en ze heeft ons uitstekend wegwijs gemaakt, zodat we na haar vertrek alle vertrouwen hadden om de zorg voor onze dochter zelf op te pakken. Ze heeft zeer adequaat gereageerd toen onze dochter na de eerste dag net wat veel was afgevallen. Ook heeft ze een beginnende borstontsteking goed aangepakt waardoor deze niet heeft doorgezet en na een dag weer verdwenen was. Op de laatste dag heeft ze zelfs nog een 'cursus' babymassage gegeven. Kortom, een topper!
Wyanda:
Wilma is een superlieve vrouw die echt voor ons hele gezin heeft klaargestaan. Ook de kinderen vroegen steeds wanneer Wilma weer kwam. Wilma is behulpzaam, flexibel en daadkrachtig als het nodig is. Kortom ik kan iedereen Wilma aanbevelen als kraamverzorgende!
Maike:
Wilma is een fantastische kraamverzorgster. Kraamvrouw en baby zijn haar prioriteiten en zet alles in het werk om je lekker te verwennen in de week dat je dat zo goed kunt gebruiken. Nog meer kinderen in huis? Geen probleem een dolletje op z'n tijd maar ook structuur, Wilma draait haar hand daar niet voor om. Het is voor ons alweer één jaar geleden en ik kijk nog steeds met veel plezier terug op die ene week bij ons gezin.
Barbara:
Wilma is de beste kraamverzorgster die je je kunt wensen! Zij heeft ons heel lief en goed tweemaal geholpen! Door haar voelde ik mij zelfverzekerd en trots! Ze heeft een schat aan ervaring en is heel praktisch ingesteld. Verder kon ik ook echt genieten van haar ontbijtjes, voet massages en poetskunsten. Ik kan wel blijven doorgaan....
Linda:
Beste Wilma, Mijn kraamtijd is voorbij gevlogen. Ik wil jou bij deze bedanken voor al jouw goede zorgen en het overdragen van jouw kennis
Razia:
Ik heb bij jou twee sessies afslankmassage laten doen en het ging boven verwachting goed. Met gebruik van een glaspomp krijg je een stevige massage. Het resultaat mag er zijn. Ik ben al meer dan 20 cm. omvang kwijt. De bedoeling is wel dat je tegelijkertijd een gezond voedselpatroon aanhoudt. Het personeel is zeer klantvriendelijk en deskundig. Het is echt een aarader.
Esther:
Een zwangerschapmassage bij Wilma is echt even bijkomen. Het is even een moment voor jezelf. Zeker als je als drukkezwangere nog werkt kom je van een massage bij Wilma helemaal bij. Gestresst naar binnen, ontspannen naar buiten zoervaar ik het. En als je niet gestresst bent dan is het gewoon lekker genieten. Buiten dat de massage heerlijk is heeft Wilma ook heel veel kennis door haar ervaring als kraamverzorgster, dus je kunt je vragen en onzekerheden over de zwangerschap en jonge baby's ook nog kwijty. Ik heb al veel aan haar gehad. Groetjes Esther.
Lars, Suzanne, Zoe' en de kleine Julie:
Wat heb jij bijgedragenaan een onvergetelijke kraamtijd voor ons ! Je hartverwarmende woorden, je advies, je goede zorg voor Zoe' (en de leuke activiteiten) en tot slot je opgeruimdheid maken je tot een kraamverzorgster die we in ons hart hebben gesloten! Bedankt voor al je hulp !!!
Eva:
Lieve Wilma, Bedankt voor de gezelligheid en de stok achter de deur tijdens mijn strijd tegen de kilo's na de zwangerschap. 2x per week kwam ik bij je en altijd was er een luisternd oor en moedigde jij mij aan om lekker door te gaan met gezond eten. Door jouw geweldige massages vlogen de cm's eraf wat ik echt niet wilde geloven. Vaak moest je mij een paar keer meten omdat ik gewoon niet kon geloven dat het echt waar was. Maar inmiddels ben ik echt 22 cm kwijt en pas ik al mijn oude kleding weer. Ik straal weer en ga weer vrolijk shoppen.
Fleur:
Hoi Wilma, Ik zou nog steeds een stukje voor je website schrijven: Ik stond eerst vrij sceptisch tegenover afslankmassage. Ik kon niet geloven dat je hierdoor echt in omvang centimeters kon verliezen. Na mijn zwangerschap was mijn huid enorm uitgerekt (mijn buik 'hing echt naar beneden'). Ik had de instelling ('niet geschoten is altijd mis') en zag het in ieder geval als een goede stok achter de deur om op dieet te gaan. Het resultaat kon ik niet geloven. Mijn huid was zoveel strakker geworden dat ik nog een grotere motivatie had om ook na de afslankmassage door te gaan met afvallen. Ook zijn de cellulites op mijn bovenbenen en billen zijn bijna allemaal verdwenen (dit had ik echt niet verwacht want ik geloofde nooit dat dit kon verdwijnen!). Ik ben inmiddels 22 kilo afgevallen en eens in de zoveel tijd trakteer ik mezelf nog op een afslankmassage bij Wilma (ook heerlijk!). Kortom: een echte aanrader!!!
Laura, Joost, Aymee, Serena, kleine Sjors en lelijke Hugo:
Lieve Wilma, Bedankt voor de goede zorgen de afgelopen week! Je bent me enorm tot steun geweest en wist goed om te gaan met mijn eigenwijze ideeen. Heerlijke kraamweek gehad !!