Persoonlijke kraamzorg in Noord- en Zuid-Holland

Allereerst: Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Een van de dingen die je binnenkort gaat regelen is de kraamzorg. Een kraamverzorgster die jou straks, in je kraamweek komt  helpen. Een hele bijzondere tijd die ik kan invullen naar jullie persoonlijke wens. Ik wil graag, samen met de verloskundigen en collega's aan bijdragen dat jouw kraamtijd een fijne, ontspannende en waardevolle tijd wordt.

Wat houdt onze kraamzorg voor u in?

  • Persoonlijk intake gesprek waarbij jouw wensen centraal staan
  • Kraamzorg voor jou en je baby
  • Zorg voor je gezin en het huishouden bij je thuis
  • Professionele begeleiding bij het geven van borst- of flesvoeding

Onze doelstelling tijdens uw kraamzorg

Een geboorte van een kindje is een heel bijzondere gebeurtenis. Deze nieuwe periode in je leven moet goed van start gaan! Je beleeft deze gebeurtenis maar eens, of hooguit een paar keer in je leven. De geboorte en de kraamtijd moeten een periode zijn waar jij met goede herinneringen en warme gevoelens op terug kunt kijken.

Wilcare wil jou hier graag bij helpen, en voor de hele periode. Een tussentijdse verandering van de kraamzorg is niet iets waar u, of uw baby op zitten te wachten, dit begrijpen wij zeer goed. Wilcare zal er alles aan doen om uw kraamtijd soepel en zorgeloos te laten verlopen.

Kraamzorg voor het hele gezin

Naast professionele kraamzorg voor jou en je baby is, is het van belang dat jij je niet druk hoeft te maken over de overige gezinsleden. Zij worden niet vergeten naast de verzorging van jou en je baby. Kraamzorg van Wilcare is er voor het hele gezin!

Over Wilcare

Sinds januari 2008 werk ik met heel veel plezier als zelfstandig ondernemer in Haarlem, Hoofddorp en omliggende regio. Ik kan sindsdien werken zoals ik, en mijn clienten dat prettig en wenselijk vinden. Het intakegesprek doe ik zelf, ongeveer 6 weken voor de uitgerekende datum, zodat we met elkaar kunnen kennis maken en u uw wensen duidelijk kunt maken.

Ik kan de mensen alle verzekerde uren kraamzorg leveren. Mocht het zo zijn dat ik door omstandigheden, zoals ziekte e.d. niet in de gelegenheid ben om de zorg te verlenen, dan zal de zorg worden waargenomen door een ervaren collega.

Waar verzorgen wij uw kraamzorg?

Mocht jouw woonplaats hier niet ondervallen, dan kun je altijd contact met mij opnemen om te kijken of Wilcare ook kraamzorg in jouw gemeente kan bieden.


Partners