Massage ervaringen

Razia:
Ik heb bij jou twee sessies afslankmassage laten doen en het ging boven verwachting goed. Met gebruik van een glaspomp krijg je een stevige massage. Het resultaat mag er zijn. Ik ben al meer dan 20 cm. omvang kwijt. De bedoeling is wel dat je tegelijkertijd een gezond voedselpatroon aanhoudt. Het personeel is zeer klantvriendelijk en deskundig. Het is echt een aarader.

Esther:
Een zwangerschapmassage bij Wilma is echt even bijkomen. Het is even een moment voor jezelf. Zeker als je als drukkezwangere nog werkt kom je van een massage bij Wilma helemaal bij. Gestresst naar binnen, ontspannen naar buiten zoervaar ik het. En als je niet gestresst bent dan is het gewoon lekker genieten. Buiten dat de massage heerlijk is heeft Wilma ook heel veel kennis door haar ervaring als kraamverzorgster, dus je kunt je vragen en onzekerheden over de zwangerschap en jonge baby's ook nog kwijty. Ik heb al veel aan haar gehad. Groetjes Esther.

Eva:
Lieve Wilma, Bedankt voor de gezelligheid en de stok achter de deur tijdens mijn strijd tegen de kilo's na de zwangerschap. 2x per week kwam ik bij je en altijd was er een luisternd oor en moedigde jij mij aan om lekker door te gaan met gezond eten. Door jouw geweldige massages vlogen de cm's eraf wat ik echt niet wilde geloven. Vaak moest je mij een paar keer meten omdat ik gewoon niet kon geloven dat het echt waar was. Maar inmiddels ben ik echt 22 cm kwijt en pas ik al mijn oude kleding weer. Ik straal weer en ga weer vrolijk shoppen.

Fleur:
Hoi Wilma, Ik zou nog steeds een stukje voor je website schrijven: Ik stond eerst vrij sceptisch tegenover afslankmassage. Ik kon niet geloven dat je hierdoor echt in omvang centimeters kon verliezen. Na mijn zwangerschap was mijn huid enorm uitgerekt (mijn buik 'hing echt naar beneden'). Ik had de instelling ('niet geschoten is altijd mis') en zag het in ieder geval als een goede stok achter de deur om op dieet te gaan. Het resultaat kon ik niet geloven. Mijn huid was zoveel strakker geworden dat ik nog een grotere motivatie had om ook na de afslankmassage door te gaan met afvallen. Ook zijn de cellulites op mijn bovenbenen en billen zijn bijna allemaal verdwenen (dit had ik echt niet verwacht want ik geloofde nooit dat dit kon verdwijnen!). Ik ben inmiddels 22 kilo afgevallen en eens in de zoveel tijd trakteer ik mezelf nog op een afslankmassage bij Wilma (ook heerlijk!). Kortom: een echte aanrader!!!